Jakthunder

375 kr

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

Boka ”Jakthunder” vil gi deg en innfallsport til et rikt samliv med din jakthund. Kanskje blir du en enda lykkeligere jakthundeier! Boka er gjennomillustrert med flotte fargebilder.

Da de første hundene begynte å hjelpe steinaldermenneskene under jakt, fantes det ingen jakthundraser. Stamdyrene til de første jakthundene var bare halvtamme villdyr som valgte å bli hos mennesket. Det var begynnelsen på en suksessrik allianse mellom to av de mest intelligente rovdyrene på den nordlige halvkulen. Alltid siden har jegere forsøkt å få fram så gode jakthunder som mulig. Denne boka handler om historien bak jakthundene, og om veien fra valp til voksen jakthund.

Det er alltid noe å lære av andre det gjelder jakthunder, og alle man møter har nyttige erfaringer og synsvinkler. I denne boka deler to av Norges mest erfarne jakthundskribenter av sine erfaringer.

290 sider, innbundet. Rikt illustrert med bilder.

OM FORFATTERE

Kåre Vidar Pedersen var med på å starte magasinet Jeger, hund & våpen i 1996, og har de siste 10 årene vært redaktør. Han har utgitt en lang rekke bøker om jakt, hunder og natur, samt ikke minst viltmat og hvordan best ivareta det felte viltet. Etter å ha jaktet mye med både gevær og kamera i over 50 år, båder i Norge og en rekke andre land over hele verden, kan han trygt karakteriseres som et genuint naturmenneske og jaktidiot.

John Unsgård er utdannet biolog. Han har bakgrunn som forlagsredaktør og er forfatter av bøker om jakt, naturforvaltning, friluftsliv og jakthunder. Han er foredragsholder, fagkonsulent og bokillustratør, og har vært skribent i en rekke tidsskrifter fra 1980-tallet og fram til i dag. Viktige interesser er jakt, jakthunder, atferd og utviklingshistorikk hos hund.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jakthunder”
Personvern og cookies