Orbiloc

Vurdert 3.27 av 5 basert på 11 kundevurderinger
(11 omtaler)

259 kr 239 kr

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Den ledende lykten til hund som er på markedet. LED-teknologi og det unike glassdesignet gjør at du kan se lyset på 5 km avstand luftlinje. Lyset tåler trykket av 100 kg, og er 100% vanntett. Tåler en svømmetur, gåturer i all slags vær eller leking i snøen (3 års garanti ved registrering av kjøpet på orbiloc.com)

Orbiloc Dog Dual er et høykvalitets LED-sikkerhetslys utformet for å holde både deg og hunden din trygg. Med Orbiloc vil andre trafikanter kunne oppdage deg fra en avstand på fem kilometer!

Orbiloc Dog Dual er også svært brukervennlig. Du velger enkelt mellom blinkende eller statisk lys. Batteriets levetid er 250 timer med blinke-effekt, og 100 timer når det er statisk.

Orbilc er 35 mm x 20 mm og veier bare 19 gram. Den kommer med en gummistropp som brukes til å feste lykten til halsbåndet (klikk her for å se hvordan), kobbel eller hundens sele.

Tilleggsinformasjon

Farge

, , , , , , , ,

11 omtaler for Orbiloc

 1. Vurdert 3 av 5

  Siv Bækken

  Jeg har kjøpt en tidligere verson av denne, egentlig kjempefornøyd.
  MEN et MEN… synes den er forferdelig vanskelig å SKRU av og på med kalde hender eller fingre som ikke har kraft…
  Er dette blitt utbedret??

  • Admin Nettbutikk

   Hei Siv!

   Så bra at du er fornøyd med Orbiloc! Det er vi også 🙂

   Om av-og på-funksjonen er utbedret vet vi dessverre ikke da dette er et ganske nytt produkt i NKK-butikken, men send gjerne produsenten i Danmark en mail så vil de kunne svare på hvilke forbedringer som evt har blitt gjort med Orbiloc siden forrige gang du kjøpte produktet (info @ orbiloc.com).

 2. Vurdert 5 av 5

  Tom Albert Martinsen

  Vi har akkurat kjøpt denne hos vår lokale dyrebutikk. Vi har festet denne med den medfølgende strikken, og hvis denne ikke er festet riktig er den litt «tung» å vri av eller på.
  Derfor må man være sikker på at denne sitter riktig.
  Etter at vi fikk vår riktig montert er den helt grei å slå av eller på.

 3. Vurdert 1 av 5

  Hilde Wassmo (bekreftet eier)

  Totalt ubrukelig produkt. Finnes ikke sjangs i havet til å få denne festet øverst på selen. At forhanlder ikke tar varen i retur hjelper ikke akkurat. Bruk heller pengene på noe fra Clas Olsson!

  • Admin Nettbutikk

   Hei Hilde

   Det følger med en festestropp til lykten, men det kan jo selvsagt skje at størrelsen ikke passer til selen. Se bruksanvisning for hvordan feste lykten her: https://www.youtube.com/watch?v=D9URJMcX7iQ

 4. Vurdert 5 av 5

  Birte

  Har denne i gammel og ny versjon. Er kjempefornøyd med den. Beste lyset som er til mørket. Den gamle er vanskelig å skru av og på..

 5. Vurdert 3 av 5

  Rianne

  Hei. Hvordan er denne for små hunderaser (med små seler/halsbånd)?

  • Admin Nettbutikk

   Den festes fint seler på mindre raser, men kan kanskje bli litt stor for de aller minste. Det kommer litt an på selen man bruker også. På halsbånd vil den nok være litt for stor.

 6. Vurdert 3 av 5

  Hilde hirai

  Vurderer å kjøpe tilbudene og meg selv. Men lurer på om man ikke blir blendet av lyset/ mister nattsynet hvis man er ute i mørket? Både menneske og hund?

  • Admin Nettbutikk

   Hei Hilde

   Det er helt trygt å bruke lyktene 🙂

 7. Vurdert 5 av 5

  Arnfinn (bekreftet eier)

  Kjempelykt. Jeg har hengt den på halsbåndet til hunddpeileren. For da er det lettere å finne igjen hunden i mørket.

 8. Vurdert 2 av 5

  Stina Lande (bekreftet eier)

  Har brukt min orbiloc omtrent daglig siden september. I utgangspunktet en fin lampe/lys fordi det er godt synlig lys og er tilsynelatende bygget i god kvalitet. Dessverre har den blitt veldig ‘røklete’ / ustabil siste ukene, da den skrur seg selv av eller på bare ved at hunden bare løper, rister seg, e.l..

  • Admin Nettbutikk

   Hei Stina. Sjekk om batterilokket er skrudd ordentlig på. Hvis problemet vedvarer så gjerne en mail til info @ orbiloc.com, evt kontakt oss på nkkbutikken@nkk.no 🙂

 9. Vurdert 3 av 5

  Christina

  har dere nye batteri å selge til denne?

  • Admin Nettbutikk

   Hei!

   Batteri (CR2032-batteri) til denne får du kjøpt de fleste plasser de selger batteri. 🙂

 10. Vurdert 1 av 5

  Mona (bekreftet eier)

  Jeg var veldig fornøyd med forrige utgave og den har vært med på mange turer og leteaksjoner. Men så mistet vi den dessverre og måtte kjøpe ny.
  men den nye utgaven duger ikke. Er mye ute i skog og mark, og lykten begynte plutselig å slutte å virke. Uansett hvordan man vrir den, virker det som den ikke får kontakt med batteriet – bare når jeg klemmer lyshuset ned, da virker den. Men så fort jeg slipper opp, slutter den å lyse. Dyr lykt som bare har fungert så vidt gjennom en høst 🙁

  • Admin Nettbutikk

   Det er garanti på Orbiloc. Send en mail til nkkbutikken@nkk.no så skal vi følge opp dette 🙂

 11. Vurdert 5 av 5

  Ludmilla

  Min hund klarte å rote seg i skogen slik at hun måtte ta av seg dressen (!) egen historie for det, men det vil jeg si at på dressen satt en av deres lykter. Det gikk 3 uker før jeg fant dressen igjen. Den lå i bekken og været var svært så variert i de ukene. Både snø og minus grader…jeg ble mektig imponert når jeg så at lykten fungerer som det har ikke vært i de 3 uker i vann !

Skriv en omtale
Personvern og cookies