NKKs valpepakke!
Canelana hundeseng/burmadrass i merionoullNyttig og praktisk for å samle alle papirene som har med hunden din gjøreLeken  fylles med godbiter,  og rengjør tennene og masserer gummen mens hunden tygger.Tyggegodbit av Nordisk elghud helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Rauh! Moose Chips har lang varighet og er skånsom mot magen.Oppfordre hundeeiere til å plukke opp etter hunden sin!Etiske retningslinjer for hold og trening av hundFørstehjelp for hunden. Praktisk liten brosjyre som får plass i lommeboka eller veska.

NKKs valpepakke

359 kr839 kr

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Produktbeskrivelse

NKKs valpepakke består av:

Valpepakken kommer i fem størrelser basert på størrelsen på sengen:

  • S: 50×70 cm
  • S/M: 60×80
  • M: 70×90
  • L: 80×100
  • XL: 100×120

Om størrelsene: S passer til små hunder (og katter). M passer til middels store hunder, f.eks. små/middels fuglehunder. L passer til store hunder som f.eks. golden retriever. XL er for de største hundene, men hvis man ikke er avhengig av mål hvor sengen skal passe, og hunden liker å ligge utstrakt på siden, så er XL også bra for schäfer, retrievere, osv.

Canelana ullseng er laget av merionull som er kjent som den fineste og mykest ullen. NKK er opptatt av dyrevelferd og Canelanas produkter står på Dyrevernalliansen sin liste over leverandører av mulesing-frie ullmerker.

*Tyggeleken kommer assorterte farger. I valpepakkene S og S/M er den i liten størrelse, i valpepakkene M / L / XL er tyggeleken i stor størrelse.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

L, M, S, XL, S/M

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “NKKs valpepakke”

Personvern