HundeQuiz

249 kr

70 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Briljer med kunnskap om hunder, hundehold, utstillingskunnskap og aktiviteter med hund, eller still dine konkurrenter til veggs med ting de ikke vet!

Mange hundeeiere reiser ofte og over lange avstander til utstillinger og arrangementer over hele landet. Hva er da bedre enn å underholde medreisende med litt hundequiz, enten det er i bilen, mens man venter på tur i ringen eller tilbringer en kveld på hotellrommet? Boka inneholder et stort antall spørsmål og svar under kategoriene hundens historie, helse og atferd, aktiviteter med hund, kjente hunder og raser. Du blir garantert mer kunnskapsrik etter å ha brynet deg på Hundequiz. Boka er likevel ikke større enn at den er enkel å ta med seg på alle hundeutflukter.

Stepanka Horakova er kommunikasjonssjef i Norsk Kennel Klub og redaktør i Norges største hundetidsskrift Hundesport og får hver dag innspill på hva folk lurer på om hund og hundehold. Hun har lang erfaring i det å reise til og delta på utstillinger, og kjenner målgruppen svært godt.

Tun Forlag 2011

ISBN 978-82-529-3330-7

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.300 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HundeQuiz”
Personvern og cookies