EUKANUBA high calorie paté

35 kr

12 på lager

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Til hund og katt

Eukanuba Veterinary Diets High Calorie inne-holder riktige næringsstoffer og kalorier til kritisk syke dyr, drektige og lakterende dyr, samt hunder som trenger ekstra energi under jakt eller annen fysisk aktivitet. High Calorie kan brukes til tube-fôring av katter og hunder som av ulike årsaker ikke kan eller vil spise, eller er unormalt tynne og svake. Dietten er rik på næringsstoffer og kalorier, som er viktig for restitusjon.

High Calorie har et høyt innhold av animalsk protein som hjelper å bygge muskelmasse, promoterer sårheling, støtter muskel restitusjon og fornyer blodceller som kan forkorte sykdomsperioden.

Den optimale omega 6/3 fettsyresammen-setningen reduserer faren for inflammasjon og støtter et sunt immunforsvar. Fôret inne–holder Vitamin E, en viktig antioksidant, og betefiber som støtter en sunn tarmhelse.

High Calorie nøkkelpunkter:

  • Vår mest næringsrike og kaloririke diett, viktig for restitusjon og vektoppgang/vektvedlikehold.
  • Høykvalitets animalsk protein som bygger muskelmasse, promoterer sårheling, restituerer muskler og fornyer røde blodceller.
  • Vitamin E – en antioksidant for et sterkt immunforsvar.
  • Omega 6/3 fettsyresammensetning som hjelper å redusere inflammasjon på cellenivå og støtter et sunt immunforsvar.
  • Betefiber – en moderat fermenterbar fiber som produserer byturate, en kortkjedet fettsyre som er foretrukken energikilde for enterocyttene og promoterer tarmhelsen.

Str: 200 gr

 

 

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “EUKANUBA high calorie paté”

Du liker kanskje også…

Personvern og cookies