Canelana ullseng

699 kr1.299 kr

Nullstill

Flott hundeseng i ull med kant

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Farge: Koksgrå

Cirka-mål:

  • 50×70 (25 /45)
  • 60×80 (35/55)
  • 70×90 (45/65)
  • 80×100 (55/75)
  • 100×120 (75/95)

Indre mål i parantes

Målene er når sengen ligger flatt, uten skumgummipølsene. Målene med «pølsene» innlagt er i parentes. Det er myke kanter, slik at sengen enkelt legges inn i et bur som har litt mindre mål enn sengen.

Mer om størrelser: S passer til små hunder (og katter). M passer til middels store hunder, f.eks. små/middels fuglehunder. L passer til store hunder som f.eks. golden retriever. XL er for de største hundene, men hvis man ikke er avhengig av mål hvor sengen skal passe, og hunden liker å ligge utstrakt på siden, så er XL også bra for schäfer, retrievere, osv.

Merinoull

Merino er en egen rase sau. Det finnes flere varianter av rasen, men felles for dem alle er at rasen er utviklet for ullproduksjon. Canelanas produkter er sertifisert ”Human Friendly” og ”Safe for children” og «mulesingfri». Merinoull er kjent som den fineste og mykeste ullen.

Merinoull isolerer og puster. Den luftige strukturen gjør at ullen isolerer både mot kulde og varme, og sørger for jevn kroppstemperatur.  Dette gir en rekke fordeler ved at ullmaterialet enkelt kan brukes til en rekke produkter og klesplagg, og de beholder form og fasong gjennom bruk og vask. Merinoull er et naturlig materiale,og lett å holde ren. Ull er ikke statisk og tiltrekker seg derfor ikke støvpartikler. Videre har ull egenskaper som gjør at smuss ikke så lett trenger inn i materialet. Ull blir rent ved bare 30°C.

Sengen vaskes enten med maskinvask på ullprogram 30 grader eller håndvask. Bruk MILO eller annet vaskemiddel med nøytral pH verdi. Produktene kan med fordel tørkes liggende flatt. Ikke bruk tørketrommel, og ikke tørk i direkte sollys. Ta ut «skumgummipølsa» i kanten før vask.

NKK er opptatt av dyrevelferd og Canelanas produkter står på Dyrevernalliansen sin liste over leverandører av mulesing-frie ullmerker.

Merinoullens egenskaper:

Naturlig
Merinoull er et naturlig materiale laget av kombinasjonen sollys, vann og gress.

Spenstig
Merinoull består av elastiske elementer som gjør at den ”spretter tilbake” når man fjerne belastningen.

Fuktabsorberende
Molekylene som ullfibrene består av er elektrisk ladede slik at de tiltrekker seg vannmolekylene. Dette gir en unik transport av fuktighet som etterlater huden tørr og varm. Et materiale som polyester fleece har ingen slik elektrisk lading, noe som gjør at vanndråpene blir liggende utenpå materialet og i kontakt med huden.

Pustende
Merinoull puster. Det vil si at den raskt tilpasser seg endrede temperaturforhold. Samtidig er Merinoull isolerende og varmt.

Lettstelt
Merinoull gir produkter som er enkle å ta vare på. De kan vaskes for hånd eller på ullprogram i maskin ( se vaskeanvisning ovenfor).

Raskt nedbrytbart
Merinoull er et naturmateriale som brytes ned i naturen etter få år. De fleste syntetiske materialer brytes svært langsomt ned.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Canelana ullseng”
Personvern og cookies