Ullskjorte Artic Blue

899 kr

Nullstill

Denne ullskjorta er i 100% mulesingfri merinoull.

Et favorittplagg som gir deg varme og velbehag. Passer utmerket til arbeid og ulike fritidsaktiviteter.

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Den populære ullskjorten fra Lanullva med tommelløsning og NKK-logo er strikket i ren merinoull, kjennes myk og behagelig mot huden. Ullskjorten har en god passform, er svært elastisk og meget komfortabel å bruke.

Med Lanullva produktene sin effektive ventilering og varmende egenskaper, gir ullundertøyet deg en jevn og behagelig kroppstemperatur. Når man blir rolig etter fysisk aktivitet, er det lett å fryse. Med bruk av Lanullva unngår du dette. Ullskjorta inneholder opptil 80% luft, som for øvrig er hemmeligheten til all isolering. Det ventilerende strikkemønsteret sørger for at du holder en god og jevn kroppstemperatur og transporterer bort svette. Du vil merke dette spesielt når du oppholder deg i skiftende utetemperatur og med varierende aktivitets nivå.

Du vil til enhver tid holde deg tørr og varm. Et favorittplagg!

Finnes i fargene: Artic blue og brun m/EDS 2015-logo og alle størrelser er unisex. Vi anbefaler å ikke kjøpe for stor størrelse.

Garantier og mulesingfri ull

Lanullva er særlig opptatt av dyrevern. Vi bruker derfor kun leverandører av ull som kan garantere at ullen er fri for mulesing. Mulesing er et kirurgisk inngrep der sauene får skåret vekk to kjøttstykker av baken, uten bedøvelse. Dette er en praksis vi tar sterkt avstand fra. Mulesingfri ull har alltid vært en betingelse ved inngåelse av samarbeid hos våre leverandører.

 

For mer informasjon om Lanullva – besøk nettsiden deres

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ullskjorte Artic Blue”
Personvern og cookies