TrueLove X2

Vurdert 2.67 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 omtaler)

569 kr 399 kr

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Truelove X2- hundesele er godt polstret og komfortabel for hunden.

Ytterste lag av selen er av holdbart og ripesikkert oxfordmateriale. Innvendig er selen mykt polstrert med mesh-materiale. Utformingen av selen gir en jevn distribusjon av belastning for hunden. Selen kommer med innsydd refleks, håndtak, duraflex plastspenner og to tilkoblings ringer (på ryggen og på brystet).

Ergonomisk utformet, lett og ta av og på, og kommer i to farger: Orange og sort.

Størrelsesguide_2

Tilleggsinformasjon

Størrelse

, , , ,

Farge

,

3 omtaler for TrueLove X2

 1. Vurdert 3 av 5

  Inger (bekreftet eier)

  Kjæmpefin sele som sitter godt på hunden min. Men festeringen til båndet er festet så langt bak på selen at karabinkroken gnager på pelsen og lager hårløse områder.

  • Admin Nettbutikk

   Hei Inger

   Hyggelig at du liker Trueloveselen. Send gjerne tilbakemelding vedr produktet direkte til produsenten også. Du finner de på Facebook.

 2. Vurdert 4 av 5

  Egil (bekreftet eier)

  En flott sele som det ser ut som hunden liker.Eneste minuset er festeringen på ryggen som sitter for langt bak.Ikke bra når jeg må dra i båndet når hunden er bak.

 3. Vurdert 1 av 5

  Marit (bekreftet eier)

  Sikkert en fin sele, om den hadde passet til hunden. Vi har en leonberger som er 100 rundt brystet, bestilte største størrelse, skulle passe opp til 125. Men rundt halsen er det INGEN reguleringsmulighet så på vår hund er denne ubrukelig! Veldig skuffet! Får ikke svar på Mail, hvordan jeg kan returnere. Lå ikke noen sngreskjema, returskhema i pakka.

  • Admin Nettbutikk

   Hei!
   Angreskjema finner du i ordrebekreftelsesmailen du fikk når du betalte varen i nettbutikken. Fyll ut skjema og returner varen – du kan velge å bytte til den andre modellen (som er regulerbar i halsen), eller du kan heve kjøpet. Du kan bruke følgende epostadresse for å kontakte oss: nkkbutikken@nkk.no 🙂

Skriv en omtale

Du liker kanskje også…

Personvern og cookies